Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tájékoztatás fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatásának elnyeréséről

2015.08.16

 

Az intézkedés célja a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapításának, valamint a birtokstruktúra átalakításának előmozdítása, a mezőgazdasági munkaerő korstruktúrájának javítása, a vidék népességmegtartó képességének növelése és a mezőgazdasági tevékenység hosszú távú fenntartása.  A pályázónként igényelhető támogatás maximuma 40 ezer eurónak megfelelő forintösszeg.

A támogatási kérelmet 2014. május 1. – 2014. május 15-ig lehetett benyújtani. Az eredményhirdetésre szeptemberben került sor. Pályázatom pozitív elbírálásban részesült, így vissza nem térítendő támogatásként 40.000 eurót nyertem. A támogatás segítségével fogom kialakítani a 10 EUME nagyságú gazdaságomat. Szántóföldi növények és gomba termesztésével, valamint nyúltenyésztéssel fogok foglalkozni.

A támogatást a növénytermesztéshez szükséges földterület megvásárlására, az istálló bérletére, a kezdő állatállomány és a gazdálkodáshoz szükséges eszközök és gépek beszerzésére, valamint vetőmag, nyúlketrec és gombazsák vásárlásra fogom fordítani.

A vállalkozás indítása után folyamatosan növekvő számú megrendelésre és ezzel együtt növekvő bevételre számítok, párhuzamosan a belépő új termékek megjelenésével.

Az Uniós elvárásoknak megfelelően kialakított gazdaságban minőségi termékeket állítok elő. Külön figyelmet fordítok a gazdálkodás során a minőségi alapanyagok felhasználására, a szakmai előírások és irányelvek betartására, ami termékeink folyamatosan magas minőségét eredményezi.

 

                                                                                                          Zlota Miléna

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 27149
30 nap: 99
24 óra: 2